Pazarlamada yeni düzene uyum sağlayan kazanıyor 41,5 milyon kişi, interneti her gün kullanıyor

Veriler gösteriyor ki dijital pazarlama sektörü hızla büyüyor. Dijital pazarlama ile markasını ve işini desteklemek ve tanıtmak amacıyla hareket eden yatırımcılar ise internet, mobil ve diğer interaktif platformları kullanıyor. Çünkü Türkiye’de yaklaşık 48 milyon internet kullanıcısı var ve bu kullanıcıların yüzde 87’sini oluşturan 41,5 milyon kişi, interneti istisnasız her gün kullanıyor.

Dijital pazarlama ile sektörler hareketlenecek
Dijital pazarlamanın satışında sağladığı olumlu yöndeki etkiyle bu kanala daha fazla yönelme ihtiyacı duyan sektör profesyonelleri reklam yatırımlarını yaparken dijital gücü yanına alıyor. Bu farkındalıkla CRM Medya, her sektör için özel olarak geliştirdiği medya çözümleriyle dijital yöntemlerin daha çok kullanılmasını hedefliyor ve bu alanda sektöre 360 derece hizmet sunuyor.

“5 dakikada yapılan geri dönüşlerde 8 kat satış ihtimali”
Sektörlerin hareketlenmesinde dijital yatırımların önemine dikkat çeken CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer, “Dijital süreçleri yönetmek günümüz dünyasında çok önemli. Reklamdan ulaştığımız ve bize talepte bulunan müşterinin takip süreçlerini iyi yönetmek satışı arttıran, bizi istenilen sonuca götüren en önemli etken. Bu süreçler sayesinde markamıza yatırım yaptığımızı unutmamalıyız. Satışta yeni bir düzen, seçici bir kitle ve alıcı var. Bunun için pazarda öne geçebileceğimiz bir artıya ihtiyacımız var. Sunduğumuz bu artı bizim anahtar kelimemiz olmalı. CRM Medya olarak amacımız; markaların dijital çözüm ortağı olmak. Dijitalin hızlı geri dönüş sağlamasıyla müşteriyi anında yakalamak mümkün. Bu süreçte konuşmamız gereken ise ‘ne şekilde daha iyi yapabiliriz ve bizi ne geliştirecek’ olmalı. Müşteriye 5 dakika içerisinde yapılan dönüşlerde satış ihtimali 8 kat artıyor. Bu hızlı dönüşü dijital çözümler ile yakalayacağımız bir gerçek” dedi.