TÜBİSAD KOBİ’ler İçin Dijital Okuryazarlık Kitabı

TÜBİSAD Akademi çalışmaları kapsamında Dijital Dönüşüm Serisinin ilk kitabı "KOBİ'ler için Dijital Okuryazarlık Kitabı"nın basımı Turkishtime ve Halk Bankası sponsorluğunda tamamlandı.

Yönetim Kurulu Üyesi Sn Tijen Armağan'ın liderliğinde çalışmalarını yürüten Eğitim Komisyonu'nun bir çıktısı olan Dijital OkurYazarlık kitabının içeriği Om medya tarafından hazırlandı.

TÜBİSAD Kütüphanesi başlığı altında KOBİ’ler İçin Dijital Okuryazarlık kitabı, alanlarında uzman isimlerine hazırlatılmış olup, başta KOBİ’ler olmak üzere ihracatçılar ve tüm iş dünyası için önemli bir referans kaynağı oluşturacaktır.

Kütüphanenin İlk Kitabı:

“KOBİ’ler İçin Dijital Okuryazarlık”

  • Dijital dönüşüm nedir?
  • Kurumsal dijitalleşme
  • Dijitalleşmeyi değiştiren teknolojiler
  • Dijital şirket için ipuçları
  • İşinizi değiştirecek gelecek trendleri
  • Teknoloji dönüşümünü nasıl yapacaksınız?

bölümlerinden oluşan kitap KOBİ’ler için bir çeşit el kitabı mahiyetinde hazırlanmıştır.

Kitap, İhracatçı Birlikleri, Organize Sanayi Bölgeleri, Sanayi Ticaret Odaları v.b. üyelerine dağıtılacak, bununla birlikte Turkishtime ve TÜBİSAD web sitelerinde de yayınlanacak.